top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Terugblik op het Summer BeachLife Toernooi Zomer 2024: Een onvergetelijke zomer vol beachvolleybal!


Wat een zomer was het! De zon op ons gezicht, het zand tussen onze tenen, en het geluid van beachvolleybal dat de lucht vulde. Het Summer BeachLife Circuit 2024 zit er weer op, en het was een zomer om nooit te vergeten. Samen hebben we maar liefst 12 weekenden doorgebracht op 7 prachtige locaties, van Ameland tot Scheveningen. Elk weekend bracht iets anders: de ene keer stonden we in de regen, en de andere keer werden we getrakteerd op heerlijk zomers weer.


Beachvolleybal naast de top


Dit jaar hadden we het voorrecht om onze toernooien te organiseren naast de velden waar de Europese en Nederlandse top hun wedstrijden speelden. Het was inspirerend om deze spelers van dichtbij te zien schitteren, terwijl ons eigen circuit ook vol enthousiasme werd ontvangen. Maar liefst 1500 fanatieke beachvolleyballers deden mee aan ons toernooi, en de sfeer was zoals altijd fantastisch. Voor ons was het een droom die uitkwam om zoveel mensen samen te brengen die onze liefde voor beachvolleybal delen. En voor volgend jaar? We hopen dat aantal te verdubbelen!


Dankjewel, vrijwilligers en crew!


Zo'n groot evenement kan natuurlijk niet draaien zonder de hulp van talloze vrijwilligers. Van het opbouwen van de velden tot de wedstrijdleiding, van de horeca tot de shop – jullie stonden er elke keer weer. Jullie harde werk en enthousiasme maakten het mogelijk om elk weekend vlekkeloos te laten verlopen, en daar zijn we enorm dankbaar voor. Ook een groot bedankje aan onze sponsoren en partners die het Summer BeachLife Circuit mede mogelijk maakten. Benieuwd naar onze partners? Check ze hier!


Ook willen we de geweldige crew achter het Summer BeachLife Toernooi even extra in het zonnetje zetten: Arnoud, Annely, Bram, Nienke, Sarah & Milene. Jullie toewijding, inzet en energie hebben ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen!


Een zomer om nooit te vergeten


Terugkijkend op deze zomer voelen we ons trots en dankbaar. Het was geweldig om zoveel beachvolleybalfans samen te zien komen en met elkaar de mooiste momenten te beleven. Maar we zijn ook heel benieuwd naar jouw verhaal. Hoe heb jij het Summer BeachLife Circuit 2024 ervaren? Wat was jouw favoriete moment? Laat het ons weten, we horen graag jouw ervaringen!


We willen iedereen bedanken die deze zomer mogelijk heeft gemaakt. Van deelnemers en vrijwilligers tot de crew en natuurlijk alle toeschouwers die ons hebben aangemoedigd. Op naar een nóg mooiere zomer in 2025!


Tot volgend jaar! 🌞🏐✨


1 view0 comments

Comments


bottom of page