top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Beleef het Ultieme Zomerweekend: Het Laatste Summer BeachLife Circuit in Kijkduin!

Dit is hét moment om je zomer op een spectaculaire manier af te sluiten!


Het allerlaatste Summer BeachLife Circuit weekend van 2024 staat voor de deur, en geloof ons, je wilt dit niet missen. We hebben alles in huis om van deze dagen een onvergetelijke ervaring te maken, dus pak je zonnebrand en sportkleding, en kom naar Kijkduin voor een weekend vol zon, sport en plezier!


Waarom je erbij moet zijn?


Nou, laat ons je even meenemen door wat er allemaal gaat gebeuren. Spoiler: je gaat niet stilzitten.


Zaterdag: Tropisch Feest en Sportieve Uitdagingen


De zaterdag begint al goed met een volle dag aan beachvolleybal. Of je nu meedoet aan de 2x2, 3x3 (mannen, vrouwen, mix) of de nationale beachcompetitie (2e en 3e divisie), er is voor iedereen een plek op het zand. Terwijl jij je beste moves laat zien, is het promotieteam van Get More Vits aanwezig om je te voorzien van verfrissende drankjes en energieboosters. Alles om je prestaties naar een hoger niveau te tillen!


En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de dag af met een knallend feest bij Boca Grandi. Denk aan tropische vibes, goede muziek, en een fantastische sfeer die je alleen in Kijkduin kunt vinden. Dit wordt een avond waar je nog lang over zult napraten!


Zondag: Finale Spanning en Muzikale Afsluiting


Zondag is het tijd om, naast zelf te spelen, de finales te beleven van het NK beachvolleybal en het ranglijst beachtennis toernooi. De spanning zal te snijden zijn, en de adrenaline giert door je lijf terwijl je de toppers aan het werk ziet. En als kers op de taart zorgt een DJ bij Boca Grandi vanaf 16:00 uur voor een perfecte muzikale afsluiting van dit epische weekend en dus ook het Summer BeachLife Toernooi!


Waarom zou je dit missen?


Dit is de laatste kans van het seizoen om je beachvolleybalkunsten te tonen in de unieke setting van Summer BeachLife in Kijkduin. De zon gaat stralen, de sfeer wordt magisch, en jij kunt deel uitmaken van dit ultieme zomerspektakel. Of je nu komt voor de competitie, de gezelligheid, of gewoon om nog één keer te genieten van het strand, dit weekend heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke afsluiting van de zomer. Ennnn er vallen nog prijzen te winnen! Maak de leukste teamfoto en tag ons in je bericht!


Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en zorg dat je erbij bent! Klik op de link hieronder en verzeker jezelf van een plek in dit fantastische weekend. We zien je in Kijkduin!




61 views0 comments

Comments


bottom of page